Zomeravondbridge 2018

Eind mei eindigt bij veel bridgeclubs de competitie en start de zomerstop tot begin september. Omdat veel bridgers het heerlijk vinden om in de zomerperiode door te blijven bridgen, biedt de Stichting Bridge Promotie Vught de volgende mogelijkheid: vanaf maandag 4 juni t/m maandag 20 augustus kunt u met uw partner op maandagavond komen bridgen in onze nieuwe locatie bij Stichting Novalis, Industrieweg 9c, 5262 GJ Vught.

Al meer bridge-activiteiten zijn verplaatst naar deze nieuwe locatie, waar de gastvrijheid, goede bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid met veel enthousiasme zijn ontvangen. Voor meer informatie over de doelen en activiteiten van Novalis verwijzen we graag naar de website: https://www.stichtingnovalis.nl.

Net als vorig seizoen hanteren wij de formule ‘vrije inloop’. Dit houdt in: van 19.00 tot 19.30 uur kunt u zich uitsluitend als paar inschrijven; gezien de grote belangstelling raden wij u aan op tijd te komen, vol = vol. Om 19.45 start de bridgedrive die eindigt om ca 23.00 uur. Er wordt in twee lijnen gespeeld (rood en groen, zegt niets over de sterkte), 6 ronden van 4 spellen binnen 30 min. Ook bridgers die de Beginnerscursus hebben gevolgd, zijn van harte welkom. Aan u wordt een bijdrage gevraagd van € 3 per persoon, te voldoen bij het inschrijven. We maken gebruik van het NBB-rekenprogramma en bridgemates; daarom willen wij uw eventuele NBB-lidmaatschapsnummer ook graag noteren. Nog dezelfde avond maken we de uitslag bekend. Wij hopen maandag 4 juni a.s. veel bridgers op onze nieuwe locatie bij Novalis te mogen begroeten.

Kijk ook bij

Foute Kerstbingo zaterdag 9 december

Een avond vol gezelligheid met glühwein, kerstmutsen, kerstmuziek, een optreden van Jack van Raamsdonk en …