Zomer Vakantiespreekuur in ANWB-winkels 23 juni

ANWB-winkels zijn van oudsher de plek om informatie in te winnen en producten te halen om goed voorbereid op vakantie te gaan. Op zaterdag 23 juni trekken ANWB-vrijwilligers het land in om tijdens het vakantiespreekuur van 11.00 tot 16.00 uur in 9 ANWB-winkels alle vakantievragen te beantwoorden.

Weten wat de te verwachten verkeersknelpunten op je route zijn? En hoe je die kunt omzeilen? Wil je zeker zijn of je de goede vignetten hebt? Of wil je advies over je kampeeruitrusting of praktische tips over je vakantieland? Tijdens het vakantiespreekuur zijn reizigers welkom met al hun vakantievragen. De ANWB-vrijwilligers staan ook klaar in de ANWB-winkel in Den Bosch, Burgemeester Loeffplein 11. Meer informatie is te vinden op www.anwb.nl/vakantiespreekuur.

Vakantiegangers die geen gelegenheid hebben om naar het spreekuur te komen, zijn op een ander moment van harte welkom bij een van de 86 ANWB-winkels in Nederland of op de webwinkel. Reizigers kunnen er terecht voor informatie en advies over hun vakantie, het afsluiten van een reisverzekering, het checken van het Wegenwacht-pakket of handige spullen kopen die het reizen leuker en makkelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan de tolbadge voor Frankrijk, een milieusticker voor Duitse steden, een internationaal rijbewijs, kaarten, boeken, gidsen of een item uit de kledinglijn van Human Nature. ANWB-leden krijgen korting en voordeel.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …