Zingend naar Kerstmis met de hele familie

Kerstmiddag in provinciehuis zondag 10 december

Op zondag 10 december zal in het provinciehuis, ‘Huis van Brabant’, voor de 33e keer de jaarlijkse Volkskerstzang plaatsvinden. Deze keer is gekozen voor een geheel nieuwe vorm die is gericht op jong en oud, groot en klein. Het wordt een kerstmiddag voor de hele familie! Aanvangstijd is 14.30 uur. De zaal zal om 13.30 uur worden geopend. Vanaf 14.00 uur worden de gasten muzikaal verwelkomd met een sfeervol voorprogramma uitgevoerd door de Harmonie en de Stadspijpers. Einde samenzang rond 15.45 uur. Toegang gratis.

Aan deze 33e Volkskerstzang werken mee: Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance uit Eindhoven, Kinderkoor De Koorkids uit Oss, Harmonie Oude Post uit ’s-Hertogenbosch, Stadspijpers van ’s-Hertogenbosch, soliste Roos van der Sanden, sopraan.
Het kerstverhaal zal worden verteld door Jona Hendriks, voorleeskampioene 2023 van ’s-Hertogenbosch. Dit wordt afgewisseld met bekende en onbekende kerstliederen, om mee te zingen en om naar te luisteren. Mevrouw mr. I.R. Adema, Commissaris van de Koning in Noord-Brabant, tevens beschermvrouwe van dit traditionele evenement, zal ook een kort woord spreken.
Na afloop van de samenzang is er een collecte waarvan de opbrengst in zijn geheel ten goede zal komen aan de Stichting Vanzelfsprekend!? Platform voor jonge mantelzorgers ’s-Hertogenbosch.

Aanmelden
Scan de QR-code en u kunt u aanmelden via de link. De organisatie kan dan inschatten hoeveel bezoekers er verwacht kunnen worden. De organisatie is in handen van de Stichting Volkskerstzang ’s-Hertogenbosch en het provinciehuis staat, zoals gebruikelijk, garant voor een warme ontvangst.

Kijk ook bij

Swim & Dance to Fight Cancer Den Bosch-Vught

Op zondag 1 september vindt het unieke evenement Swim & Dance to Fight Cancer plaats …