Zingen maakt je blij en is gezond

Bosch Meezing Koor Enjoy is op zoek naar enkele nieuwe leden. Het koor bestaat pas sinds maart 2014, maar is nu al niet meer weg te denken uit Den Bosch e.o. Enjoy gaf fantastische optredens in diverse instellingen en is een graag gezien koor bij korenmiddagen met andere koren. Ook stal het koor al 2 maal de show tijdens Maritiem Den Bosch op diverse podia in het hartje van de stad.

Een koor dat een geweldige uitstraling heeft, de liedjes niet alleen staat te zingen, maar de nummers ook echt met hart en ziel beleeft. Er worden veel beroemde Engelstalige liedjes uit de jaren zestig en zeventig gezongen van o.a. The Mama’s And The Papa’s, The Beach Boys en The Beatles, maar ook oude en nieuwe hits van vaderlandse bodem ontbreken niet in het uitgebreide repertoire. De muziek is zeer herkenbaar en er wordt dan ook vaak lekker uit volle borst meegezongen.

Elke donderdagavond repeteert het koor in de zaal van Schutterswelvaren in Orthen van 20.00 tot 22.00 uur en het treedt zo’n 9 tot 10 maal per jaar op. Momenteel telt het koor 38 leden, maar Enjoy kan nog wel enkele mannen als nieuw lid gebruiken. Heren, hebt u interesse om bij dit gezellige koor mee te gaan zingen, neem dan contact op met dirigente Corrie de Mug, e-mail c.j.h.demug@home.nl.

Kijk ook bij

Doe mee aan de huisdier look-a-like challenge!

En win een professionele fotoshoot met je huisdier, aangeboden door knapdier.nl – Fotografie Doe samen …