Training ‘Sevens’, 7 tegen 7

Zin om komend seizoen te gaan hockeyen?

Ook zin in gezelligheid en om weer buiten sportief bezig te zijn? Ga dan hockeyen op de kunstgrasvelden van hockeyclub MOP op Sportpark Bergenshuizen in Vught. MOP, ‘Maakt Onderling Plezier’, is een gezellige familieclub, waar met plezier wordt gehockeyd en talent de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. De club bestaat bijna 100 jaar en heeft 1200 leden. Voor alle leeftijden en alle speelniveaus is er iets te doen en veel gezelligheid!

De F-jeugd in actie

Het maakt niet uit of je een beginnende hockeyer of gevorderd bent. MOP biedt, binnen de coronaregels, verschillende mogelijkheden: van alleen trainen tot ook competitie spelen, met een elftal of in de nieuwe spelvorm Sevens (7 tegen 7), van kabouters (4+) tot veteranen (35+), jong Heren- en Damesteams (18+) en trimhockey. Er is voor ieder wat wils en er zijn nog enkele plaatsen vrij in de teams voor komend seizoen, dat loopt van september 2021 tot juni 2022.

Gratis proeftraining
Nieuwsgierig? Doe een keer mee met een gratis Sevens-proeftraining (voor een stick wordt gezorgd) voor senioren en maak vrijblijvend kennis met hockey ‘op’ MOP op de donderdagavonden: 3, 10, 17 en 24 juni en 1, 8, 15 en 22 juli om 20.00 uur. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar Henk-Willem Mutsaers, sevens@hcmop.nl.

Voor meer info over MOP, de evenementen en de lidmaatschappen (er is zelfs een familielidmaatschap), kijk op www.hcmop.nl of stuur een e-mail naar secretariaat@hcmop.nl.

Kijk ook bij

13 december kerstmarkt Robert Coppes Stichting in Vught

‘Coppes Couleur’, de dagbesteding voor blinde en slechtziende volwassenen van de Robert Coppes Stichting in …