Zin in een potje jeu-de-boulen?

De zomervakantie is voor veel mensen achter de rug. Helemaal in Franse sfeer verzorgt jeu-de-boulesvereniging ’t Dupke op zondag 8 september het Zegenwerptoernooi. Vooral inwoners van Sint-Michielsgestel en omliggende plaatsen worden uitgenodigd om nog even dat vakantiegevoel vast te houden en mee te doen aan dit gezellige toernooi. Een ideetje voor een mooi dagje uit voor het gezin of met familie en vrienden? Alle leeftijden zijn welkom.

Er is in Gestel gelijktijdig een toernooi voor wedstrijdspelers en een apart toernooi voor recreanten. Het Zegenwerptoernooi is voor de recreanten te typeren als een krachtmeting met een knipoog. In een sfeervolle ambiance wil ‘t Dupke vooral ruimte bieden om elkaar sportief te ontmoeten. En om kennis te maken met de wijze waarop ook in de eigen woonomgeving dit prachtige Franse spel met enthousiasme wordt gespeeld. De vereniging is trots op de mooie accommodatie met 32 buitenbanen en een clubgebouw met nog eens 6 binnenbanen.

Inschrijven
Er worden vier wedstrijden gespeeld in doubletten. De inschrijfkosten bedragen 6 euro per persoon, te voldoen bij aanmelding vóór 10.00 uur en de wedstrijden voor de recreanten beginnen om 10.30 uur. Inschrijving kan tot uiterlijk 6 september en vol=vol. Inschrijven kan telefonisch bij Karen van Grinsven (06-42781826) of per e-mail via wedstrijdsecr@dupke-jeudeboules.nl.

Aangeraden wordt vanwege de drukte te parkeren (gratis)  op het Petrus Dondersplein. De vereniging is gevestigd aan Zegenwerp 1 C, 5271 NC Sint-Michielsgestel. Meer informatie is te vinden op de website: www.dupke-jeudeboules.nl.

Kijk ook bij

13 december kerstmarkt Robert Coppes Stichting in Vught

‘Coppes Couleur’, de dagbesteding voor blinde en slechtziende volwassenen van de Robert Coppes Stichting in …