Zin een een potje jeu-de-boulen in Sint-Michielsgestel?

De zomervakantie is voor de meeste mensen (bijna) achter de rug. Velen zullen juist in de vakantie jeu de boules gespeeld hebben en bergen de ballen weer voor een jaartje op. Helemaal in Franse sfeer houden wij bij jeu-de-boulesvereniging ’t Dupke op zondag 2 september het Zegenwerptoernooi. Met name mensen uit Sint-Michielsgestel en omliggende plaatsen worden van harte uitgenodigd om nog even dat vakantiegevoel vast te houden en mee te doen aan dit gezellige toernooi. Een ideetje voor een mooi dagje uit voor het gezin of met familie en vrienden? Alle leeftijden zijn welkom!

Er is gelijktijdig een toernooi voor wedstrijdspelers en een apart toernooi voor recreanten.

Het Zegenwerptoernooi is voor de recreanten te typeren als een krachtmeting met een knipoog. In onze sfeervolle ambiance willen wij vooral ruimte bieden om elkaar sportief te ontmoeten. En om kennis te maken met hoe ook in de eigen woonomgeving dit prachtige Franse spel met enthousiasme wordt gespeeld. Wij zijn trots op onze mooie accommodatie met 32 buitenbanen en een clubgebouw met daarin nog eens 6 binnenbanen. Er worden vijf wedstrijden gespeeld in doubletten.

De inschrijfkosten zijn € 6 per persoon, te voldoen bij aanmelding vóór 10.00 uur en de wedstrijden voor de recreanten vangen aan om 10.30 uur.
Inschrijving kan tot uiterlijk 31 augustus en VOL=VOL. Inschrijven kan telefonisch bij Karen van Grinsven (06-42781826) of per e-mail naar wedstrijdsecr@dupke-jeudeboules.nl. Wij raden u aan vanwege de drukte (gratis) te parkeren op het Petrus Dondersplein (Markt). De vereniging is gevestigd aan Zegenwerp 1 C, 5271 NC Sint-Michielsgestel.

Voel je vooral uitgenodigd om aan dit toernooi deel te nemen. Gezien de jarenlange ervaring is een onvergetelijke dag gegarandeerd! Meer informatie is te vinden op de website: www.dupke-jeudeboules.nl.

Kijk ook bij

Doe mee aan de huisdier look-a-like challenge!

En win een professionele fotoshoot met je huisdier, aangeboden door knapdier.nl – Fotografie Doe samen …