Zesde editie Vught Classic Car Rally

Inschrijven nog mogelijk

De Vughtse serviceclubs Kiwanis en Lions houden op zaterdag 25 mei voor de zesde keer de Vught Classic Car Rally. De Rally staat open voor equipes met auto’s van 30 jaar en ouder, maar jongere cabrio’s en exclusieve coupés zijn eveneens welkom.

Er wordt gestart in een ‘tour’- en ‘sport’-klasse, zodat zowel de beginnende als de ervaren rallyrijder een enerverende rit kan beleven. De rally is ongeveer 150 km lang en wordt verreden met diverse kaartleessystemen zoals bol-pijl, punten/pijlen kortste route, grensbenadering e.d. Bij het uitzetten van de route is niet alleen gelet op de rally-uitdagingen; de rally voert ook langs de mooie plekjes die Brabant te bieden heeft. Het inschrijfgeld bedraagt 275 euro per equipe van 2 personen. Hierbij zijn de ontvangst met koffie, een lunch, een aperitief bij de finish en een rallydiner inbegrepen.

De opbrengst
Met de opbrengst van de rally willen de beide serviceclubs lokale goede doelen steunen. Kiwanis Vught doet dat via Stichting Kiwanis Fonds Vught en Lionsclub Vught via het Lions We Serve Fonds. In de voorgaande jaren is onder meer hulp verschaft aan kinderen in Vught en ’s-Hertogenbosch die in behoeftige omstandigheden verkeren, aan Stichting Leergeld Vught en aan Tandemclub Vught voor visueel gehandicapten.

Inschrijven
Inschrijven voor de rally is nog steeds mogelijk. Ook via sponsoring kan ondersteuning geboden worden. Alle informatie over de rally, sponsoring en deelname kunt u vinden op de site rallyvught.nl.

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …