Zaterdag 9 december Kerstmarkt Maaskantje

In de aanloop naar de feestdagen kun je op zaterdag 9 december van 15.30 tot 20.30 uur in het Maaskantje genieten van de jaarlijkse Kerstmarkt. In de St. Jacobusstraat kun je tussen een veertigtal kramen de ultieme kerstsfeer proeven. Mocht je nog niet in de kerststemming zijn, dan ben je dat na een bezoek aan de Kerstmarkt in het Maaskantje zeker wel. De entree is gratis.

Kerstmarkten worden steeds populairder in Nederland. Vooral in de grote steden worden die steeds groter en trekken veel bezoekers. De Kerstmarkt in het Maaskantje doet wat gezelligheid en sfeer betreft niet onder voor de grotere markten. Sterker nog, in het Maaskantje onderscheidt deze zich juist van andere kerstmarkten door het gezellige en intieme karakter dat in de loop van de jaren aan kracht heeft gewonnen. Deze Kerstmarkt heeft een goede naam en een eigen historie opgebouwd, want Stichting ’t Oude Ambacht houdt op zaterdag 9 december voor de vijftiende maal de markt in het Maaskantje.

Kerststukjes
Een gezellig evenement voor jong en oud. De sfeervol verlichte St. Jacobusstraat staat dan vol met fraai ingerichte marktkramen waarin de marktkooplui hun kerstspullen hebben uitgestald. In het Kerstcafé kun je onder het genot van een glaasje glühwein of een kop warme chocomel gezellig even bijkletsen. De kinderen vermaken zich prima met popcorn poffen of koek versieren en er is live kerstmuziek. Bovendien zijn er prachtige kerststukjes en andere kerstversieringen te koop. Voor meer informatie en foto’s van andere jaren kunt u kijken op de geheel vernieuwde website van Stichting ’t Oude Ambacht:www.braderiemaaskantje.nl.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …