Zaterdag 31 augustus bridgedrive Vught

Op zaterdag 31 augustus wordt de 22e bridgedrive Vught gehouden in diverse horecagelegenheden c.q. locaties in het centrum van Vught. Alle locaties zijn op loopafstand van elkaar.

Tussen 09.00 en 10.00 uur kunt u in een nog nader te bepalen locatie uw loopbriefje en spellenboekje ophalen. Kom op tijd, na 10.00 uur worden de niet-opgehaalde loopbriefjes aan de reserveparen toebedeeld. Om 10.00 uur worden de deelnemers in de 1e locatie verwacht, waar ze worden ontvangen met een kopje koffie/thee met daarbij heerlijk gebak van Patisserie De Rouw. Het is de bedoeling de drive rond 17.00 uur af te sluiten. Daarna is er een muzikaal omlijste prijsuitreiking.

Inschrijven
Het inschrijfgeld bedraagt, net als vorige jaren, 53 euro per paar, inclusief het kopje koffie/thee en de lunch tussen de middag. Het inschrijfgeld kunt u, na het invullen van het inschrijfformulier, via IDeal overmaken. Na ontvangst van het inschrijfgeld ontvangt u een bevestiging van deelname. Het inschrijfformulier komt in de 1e week van mei op de site www.bridgevught.nl te staan. Bridge Promotion Vught vraagt u dan ook de site in de gaten te houden. Sluitingsdatum is 19 augustus. Verdere informatie kunt u via mail aanvragen bij de algemeen toernooileider Gerard Voermans, e-mail gerardvoermans@gmail.com.

Kijk ook bij

13 december kerstmarkt Robert Coppes Stichting in Vught

‘Coppes Couleur’, de dagbesteding voor blinde en slechtziende volwassenen van de Robert Coppes Stichting in …