Imre Ploeg

Zangers gezocht voor woud van menselijke stemmen

Hoe breng je de zorg voor het Brabants landschap, onze bossen en levende natuur samen met de schoonheid en verbeeldingskracht van muziek?

Voor componist Imre Ploeg is dat vanzelfsprekend. In zijn werk brengt hij wetenschappelijke en intuïtieve natuurobservaties samen met muzikale ideeën tot een klankervaring.

Tijdens het In Our Nature Festival op 9 en 10 oktober kunnen zowel gevorderde als beginnende amateurzangers in één of twee avonden meemaken hoe je, zonder bladmuziek of oefenen vooraf, een harmonisch klankstuk maakt. De workshop wordt afgesloten met een openbaar concert voor festivalbezoekers op donderdagavond 10 oktober.

Het In Our Nature Festival op De Kleine Aarde te Boxtel (Klaverblad 1) is een nieuw initiatief van Podium Circulair en wordt vormgegeven door Merlijn Twaalfhoven, componist en oprichter van The Turn Club, een samenwerkingsverband van kunstenaars, ontwerpers en andere professionals die zich inzetten voor een duurzame wereld.

Deelname aan de workshop is de prijs van een avondticket voor het festival: € 15,- Meer informatie is te vinden op www.inournature.nl.

Kijk ook bij

13 december kerstmarkt Robert Coppes Stichting in Vught

‘Coppes Couleur’, de dagbesteding voor blinde en slechtziende volwassenen van de Robert Coppes Stichting in …