X-toppers: Nijmeegse Vierdaagse voor mensen met beperking

Meedoen aan de Nijmeegse Vierdaagse, ondanks je beperking? Dat kan via het wandelproject X-toppers van Iedereen Kan Sporten en MEE De Meent Groep. X-toppers zorgt voor begeleiding tijdens het lopen en regelt faciliteiten zoals slaap- en rustplaatsen, vervoer, catering en medische verzorging. Deelnemers hoeven zich alleen maar te concentreren op het meedoen en het halen van de finish. Voor de Vierdaagse 2020 van 21 t/m 24 juli zoekt X-toppers deelnemers, buddy’s en sponsors.

Dit jaar doen de X-toppers voor de 10e keer mee aan de Vierdaagse. Sommige deelnemers lopen al jaren mee. Maar er zijn ook elk jaar weer nieuwe gezichten bij. In 2019 stonden er 60 deelnemers aan de start. Samen met hun buddy gingen ze de uitdaging van 30, 40 of 50 km aan.

Doe mee als X-topper, buddy of sponsor
Om meedoen in 2020 weer mogelijk te maken, zoekt X-toppers deelnemers, buddy’s en sponsors. Ben je 12 jaar of ouder? Heb je een beperking, bijvoorbeeld een verstandelijke, lichamelijke of visuele beperking of een vorm van autisme en wil jij toch graag de Nijmeegse Vierdaagse lopen, maar kun jij dit vanwege je beperking niet alleen? Dan is X-toppers naar jou op zoek! Ook buddy’s zijn welkom om zich aan te melden. Zij ondersteunen de X-toppers tijdens het wandelen. Wil je als sponsor aan dit unieke evenement bijdragen, ook dan is je bijdrage heel erg welkom. Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met Tijn Wabeke, projectleider X-toppers, e-mail t.wabeke@iedereenkansporten.nl of kijk op www.iedereenkansporten.nl/x-toppers.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …