Word leiding tijdens de Lentespeeldagen

In de komende meivakantie vinden de Lentespeeldagen van Jeugdwerk Rozenoord plaats. Om te zorgen dat dit weer een prachtige editie wordt, heeft de jeugdorganisatie jouw hulp nodig als enthousiaste leiding. Rozenoord is op zoek naar jongeren tussen de 16 en 35 jaar met de volgende kwaliteiten: goed gevoel voor humor, bruisend uithoudingsvermogen, creatief, affiniteit met kinderen en beschikbaar van vrijdag 20 tot en met dinsdag 24 april.

Samen met een andere vrijwilliger begeleid je tijdens de Lentespeeldagen een groepje van ongeveer tien kinderen. Onder jouw leiding spelen ze spellen, lopen ze tochten, gaan ze knutselen en nog veel meer. De activiteiten worden via een toneelspel en een verhaal voorzien van een rode draad. Er zijn ook activiteiten voor de leiding als de kinderen er niet zijn, dus gezelligheid en lol zijn gegarandeerd!

Meld je aan!
Ben jij of ken jij de enthousiaste leiding die wij zoeken? Doe mee en bezorg de kinderen een topvakantie! Meld je aan via kinderspeeldagen@gmail.com en vermeld daarbij je naam, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …