Tijd over tijdens de herfstvakantie?

Word leiding bij de Herfstspeeldagen

In de aankomende herfstvakantie vinden de Herfstspeeldagen van Jeugdwerk Rozenoord weer plaats. Van 14 tot en met met 17 oktober spelen de basisschoolkinderen vier dagen lang bij Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg. Dit kan alleen met behulp van leuke leiding.

De Herfst- en Lentespeeldagen zijn een halfjaarlijks terugkerend kamp voor de basisschoolkinderen uit Vught.  Acht enthousiaste vrijwilligers organiseren deze dagen. Voor de begeleiding van de kinderen kunnen ze jouw hulp goed gebruiken.

Kinderen begeleiden
Samen met een andere vrijwilliger begeleid je tijdens de Herfstspeeldagen een groepje van ongeveer tien kinderen. Onder jouw begeleiding spelen ze spellen, lopen ze tochten, gaan ze knutselen en nog veel meer. De activiteiten worden via een toneelspel en een verhaal voorzien van een rode draad.

Energiek en enthousiast
De leiding (m/v) die wij zoeken is minimaal 16 jaar en heeft natuurlijk affiniteit met kinderen. Heb je verder energie, een goed humeur, uithoudingsvermogen en fantasie? En ben je tolerant en een beetje gek? Dan zoeken wij jou!

Meer informatie
Doe mee en bezorg de kinderen een topvakantie! Stuur voor meer informatie een e-mail naar kinderspeeldagen@gmail.com. Of bel met Joris Geerts op 06-12406633.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …