Tijd over tijdens de herfstvakantie?

Word leiding bij de Herfstspeeldagen

Heb jij in de herfstvakantie nog niets te doen? Word leiding bij de Herfstspeeldagen van Jeugdwerk Rozenoord! Van 13 tot en met 16 oktober bezorg jij dan de basisschoolkinderen van Vught vier leuke dagen.

De Herfst- en Lentespeeldagen zijn een halfjaarlijks terugkerend kamp voor de basisschoolkinderen uit Vught. Zes enthousiaste vrijwilligers organiseren deze dagen. En jij kunt hen helpen om de kinderen te begeleiden. Het is supergezellig en staat ook nog eens goed op je cv.

Kinderen begeleiden
Samen met een andere vrijwilliger begeleid je tijdens de Herfstspeeldagen een groepje van ongeveer tien kinderen. Onder jouw begeleiding spelen ze spellen, lopen ze tochten, gaan ze knutselen en nog veel meer. De activiteiten worden via een toneelspel en een verhaal voorzien van een rode draad.

Energiek en enthousiast
De leiding (m/v) die wij zoeken is minimaal 16 jaar en heeft natuurlijk affiniteit met kinderen. Heb je verder energie, een goed humeur, uithoudingsvermogen en fantasie? En ben je tolerant en een beetje gek? Dan zoeken wij jou!

Meer informatie
Doe mee en bezorg de kinderen een topvakantie! Stuur voor meer informatie een e-mail naar kinderspeeldagen@gmail.com. Of bel met Mark Scheidsbach op 06-28 59 29 65.

Kijk ook bij

Schrijf je in voor het Open Podium

Wil je je instrument laten zien en horen? Dan is het Open Podium iets voor …