Maquette van het toekomstige Labyrint: nu nog leeg, over 1,5 jaar vol met verbeelde verhalen

Word interviewer voor het Labyrint van Vught

Ben je altijd al geïnteresseerd in échte verhalen van je medemens? En zou je het leuk vinden om onderdeel te zijn van een groot kunstparticipatieproject? Word dan interviewer van het Labyrint van Vught en ontvang een gratis training gesprekstechnieken op maandag 22 mei van 19.00 tot 21.00 in Theater de Speeldoos. Het doel is om met behulp van vrijwilligers, zoveel mogelijk verhalen op te halen bij mensen uit Cromvoirt, Helvoirt en Vught. Deze verhalen worden verbeeld op textiel, ook weer met behulp van iedereen die wil (leren) creëren. Al deze ontwerpen komen samen te hangen in labyrintvorm.

Interesse om interviewer te worden? Iedereen is welkom, je hoeft geen ervaring te hebben, een flinke dosis nieuwsgierigheid in je medemens is al voldoende. Tijdens deze training leer je de basisvaardigheden gesprekstechnieken en wordt geoefend met verhalen ophalen, zodat je daarna zelf en/of samen op pad kunt op dagen die georganiseerd worden door het Labyrint. Aanmelden kan via de site: www.labyrintvanvught.nl (bij agenda, hier staan ook andere data wanneer er aan het kunstwerk gewerkt wordt). Of via labyrintvanvught@gmail.com.

Dit project wordt mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie, VSBFonds, Lang Leve Kunst Fonds en Plaza Cultura.

Kijk ook bij

Open Inloop PvdA-GroenLinks

Komende weken spreekt de Vughtse gemeenteraad o.a. over de vaststelling van beleidsnotitie Vrijkomende Agrarische Bebouwing …