Het BallenvoorBallen Toernooi 2017 was een groot succes met een opbrengst van 5.500 euro

Wolfsbosch zamelt geld in voor KWF Kankerbestrijding

Van vrijdag 22 juni tot en met zondag 1 juli houdt tennisvereniging Wolfsbosch uit Vught voor de derde keer het ‘BallenvoorBallen Toernooi’. Dit toernooi is een open tennistoernooi, waarbij een aantrekkelijke pot tennis wordt gecombineerd met een strijd voor een kankervrije samenleving; een fris toernooi met een charitatief karakter.

Er wordt getennist in de leeftijdscategorieën 20+ en 45+ op basis van actuele rating in de categoriën 3 t/m 9. Win je in je categorie, dan bemachtig je de inmiddels befaamde ‘BallenvoorBallen sporthanddoek’. Het toernooi is een onderdeel van het TennisDirect circuit en Master 2018? Met de enkelspelonderdelen kun je dus punten verdienen voor de TennisDirect Masters. Daarnaast zal er ook voor de tennisliefhebbers aan de zijlijn voldoende vertier zijn. Enkele van de hoogtepunten zijn de Kidsday op 24 juni, de veiling en feestavond op 29 juni en de barbecue op 30 juni. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door betrokken Vughtse ondernemers. Een overzicht van alle activiteiten is te vinden op www.wolfsbosch.nl. Breng een bezoek aan het toernooi, want alle opbrengsten komen ten goede aan KWF Kankerbestrijding.

‘Ballen’ voor een goed doel
De toernooicommissie hoopt op een groot aantal inschrijvingen. In de afgelopen twee jaren is het overweldigende bedrag van 10.000 euro bij elkaar getennist. Vughtenaren en andere enthousiastelingen die niet tennissen maar dit initiatief een warm hart toedragen, worden uitgenodigd om een vrijwillige donatie te doen. Wolfsbosch zorgt ervoor dat alle ingezamelde ‘ballen’ bij KWF Kankerbestrijding terechtkomen. Een financiële bijdrage kan tijdens het toernooi in de collectebussen worden gedaan, maar kan ook worden overgemaakt worden via de actiesite https://acties.kwf.nl/ballenvoorballentoernooi2018.

Kijk ook bij

Foute Kerstbingo zaterdag 9 december

Een avond vol gezelligheid met glühwein, kerstmutsen, kerstmuziek, een optreden van Jack van Raamsdonk en …