Elvire van Vlijmen (foto: Ruud Strobbe)

WishLink laat zich zien rondom ‘Dag van het Geluk’

Woensdag 20 maart geldt wereldwijd als de Internationale ‘Dag van het Geluk’. Deze dag gaat ook in Vught niet onopgemerkt voorbij. WishLink, het initiatief van Elvire van Vlijmen, grijpt deze dag aan om zich nader aan de Vughtse bevolking te presenteren. WishLink gaat ervan uit dat je geluk kunt dóén. Het indienen van wensen die door andermans talenten vervuld kunnen worden, kan de eerste stap naar ‘gratis’ geluk betekenen.

In de gehele week rondom de Internationale Dag van het Geluk, van maandag 18 tot en met zaterdag 23 maart, biedt WishLink Vughtenaren – jong of oud, man of vrouw, met of zonder beperking – de kans om hartenwensen aan te dragen. Het liefst ziet Elvire óók dat zoveel mogelijk mensen hun specifieke talenten beschikbaar stellen, juist om de wens van een ander in vervulling te laten gaan. WishLink wil wensen en talenten graag met elkaar matchen en zo mensen met elkaar in verbinding brengen.

Formulier invullen
Het invullen van een formulier met óf een hartenwens óf een talent kan daarbij een eerste stap zijn. Die formulieren liggen de gehele week op een aantal locaties in Vught: bij wijkpunten, op het Moleneindplein, in de Marktveldpassage, in DePetrus en bij Albert Heijn aan de Stationsstraat. “Ik hoop dat Vught hiervoor in beweging gaat komen”, stelt Elvire van Vlijmen. Ze roept dan ook iedereen op om een formulier in te vullen of via www.wishlink.nl wensen en talenten in te vullen.

Kijk ook bij

Lezing ‘Portretten uit de Bourgondische en Habsburgse tijd’

Op 8 februari geeft Joyce Tritschler-van Os een lezing in DePetrus over portretten uit de …