Winterse Buitenbios bij Verkadefabriek

Na het succes van de zomer Buitenbios, organiseert de Verkadefabriek voor het eerst een wintereditie: Buitenbios im Schnee. Van vrijdag 18 december tot en met zaterdag 2 januari, draait de Verkadefabriek twee keer per dag films in de buitenlucht. Het programma is bekend en de verkoop is gestart.

Er draaien 20 verschillende titels, variërend van kerstklassiekers als Love Actually en Home Alone, premièrefilms als Kom hier dat ik u kus en De Slag om de Schelde, remakes zoals Roald Dahl’s The Witches en kinderfilms waaronder Disney’s Frozen en Calamity.

De films draaien op de verwarmde binnenplaats van de Verkadefabriek. Er zijn per avond zo’n 30 plaatsen, met inachtneming van de 1,5 metermaatregelen. Filmliefhebbers uit hetzelfde huishouden kunnen naast elkaar zitten.

De titel van de winterse Buitenbios is ‘Buitenbios im Schnee’, met wintersport als thema. De Verkadefabriek zorgt voor een winters aangeklede, verwarmde binnenplaats en adviseert bezoekers om – geheel in thema – skikleding aan te trekken. Oorwarmers kunnen thuis worden gelaten; bezoekers krijgen een koptelefoon voor betere geluidskwaliteit én warme oren.

Het programma van de Verkadefabriek Buitenbios im Schnee is te vinden op verkadefabriek.nl/buitenbios. Tickets kosten € 10,50, Supporters krijgen € 1 korting.

Kijk ook bij

Expositie Joris van Spaendonck bij Van Loon Galleries

Van Loon Galleries organiseert een expositie met schilderijen van Joris van Spaendonck. De expositie is …