(Foto: Marly van Gog)

Winterse Buitenbios bij Verkadefabriek

Na het succes van de eerste editie van Buitenbios im Schnee in 2022, nodigt de Verkadefabriek filmliefhebbers opnieuw uit voor een betoverende wintereditie van het populaire Buitenbios-evenement. Van zaterdag 22 december tot en met zaterdag 6 januari draait de Verkadefabriek films in de buitenlucht. Het programma is bekend en de kaartverkoop is officieel gestart.

In totaal worden er 21 verschillende films vertoond, variërend van tijdloze kerstklassiekers zoals The Holiday, Casablanca en Home Alone tot premièrefilms waaronder Neem me mee, Priscilla en The Old Oak tot kindvriendelijke films zoals Masha en de Beer (4+) en Teddy’s Kerstfeest (4+). Speciaal voor de release van de nieuwe film Wonka, worden ook Charlie and the Chocolate Factory uit 2005 en Willy Wonka and the Chocolate Factory uit 1971 vertoond.

De binnenplaats van de Verkadefabriek wordt omgetoverd tot een sfeervolle winterse setting, compleet met stoelen voorzien van verwarmde kussens, dekentjes en een assortiment warme hapjes en drankjes. Bezoekers worden aangemoedigd om volledig in winterthema gekleed te komen, bij voorkeur in skikleding. Oorwarmers zijn overbodig, want bezoekers ontvangen een koptelefoon voor een optimale geluidservaring én warme oren.

Het volledige programma van de Verkadefabriek Buitenbios im Schnee is te vinden op verkadefabriek.nl/buitenbios. Tickets kosten € 11,50 / Supporters €10,50 / Kinderen € 9,50 en Studenten € 8.

Kijk ook bij

Prinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten

Van 8 tot en met 14 september 2024 vindt de jaarlijkse collecte van het Prinses …