Home / Algemeen / ‘Winterschool’ heeft nog plaats in januari
Patisserie De Rouw

‘Winterschool’ heeft nog plaats in januari

Genoeg tijd binnenshuis doorgebracht tijdens de feestdagen? Dan is het nu tijd om je in te schrijven voor de Winterschool. In de maanden januari en februari worden er leuke activiteiten georganiseerd voor \55-plussers in de gemeente Vught. Voor deze maand zijn er nog plaatsen beschikbaar voor een aantal activiteiten.

Religieus Erfgoed
Wist je dat je vaak de geschiedenis van een hele plaats kunt aflezen als je door het gebouw wandelt? Lilian Grootswagers van www.erfgoed.nu vertelt op zondag 26 januari over de symboliek en betekenis van de gebouwen. Er is ook gelegenheid om vragen te stellen of verhalen te delen over DePetrus en Vught.

Jeu de boules
Bij jeu-de-boulesvereniging ’t Dupke in St. Michielsgestel spelen ze dit leuke spel het hele jaar door. In de winter wordt er op een binnenbaan gespeeld. Deze binnenbaan is op maandag 27 januari speciaal gereserveerd voor de Winterschool Vught. Het spelmateriaal is al aanwezig. Met sportieve schoenen kun je meteen deelnemen.

Bingo
De prijsjes staan al klaar. Dus schrijf je snel in voor de gezellige bingomiddag op dinsdag 28 januari. Alle drankjes en hapjes zijn inbegrepen.

Meezingen met musicalfilm ‘Mama Mia’
Of je nu wel of niet kunt zingen is helemaal niet belangrijk. Iedereen mag op 30 januari uit volle borst – of zachtjes – meezingen met de bekende nummers van ABBA. Behalve de vele herkenbare liedjes is het ook een superromantische film!

Stamppottenbuffet
Na afloop van de film ‘Mama Mia’ op 30 januari is er een heerlijk winters stamppottenbuffet. Dit is een aparte activiteit, dus je moet je hiervoor separaat inschrijven. Je kunt uiteraard ook gaan eten als je niet naar de film bent geweest.

Hersenkrakers met lunch
Op 31 januari staat er een quiz op het programma. De vragen worden beantwoord in teamverband. Tijdens de Zomerschool was dit een groot succes. De quiz wordt afgesloten met een heerlijke lunch.

Informatie en inschrijven
Je kunt het programma bekijken via de website van ABZ of Ouderen Samen. Aanmelden voor de activiteiten kan via de website www.abzvught.nl of door het inschrijfformulier in te vullen dat in de papieren brochure zit. De brochures liggen o.a in DePetrus, Heuvel 2 in Vught.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Schatten van Vught – het Musschengilde

Het Vughts Museum in DePetrus was dicht en daarna beperkt open vanwege de coronacrisis. Daarom …