Wintergames 2021 Sint-Michielsgestel met o.a. workshop graffiti

Komende maand(en) organiseert het sport- en jongerenwerk van Bint Welzijn & Ondersteuning extra activiteiten voor jongeren. Deze activiteiten zijn voor jongeren uit de gemeente Sint-Michielsgestel in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar.

Een aantal activiteiten is onderdeel van de Wintergames 2021. Dit is een landelijk initiatief vanuit de Krajicek Foundation, de Johan Cruyff Foundation en Sociaal Werk Nederland en heeft als doel om met extra sport- en spelactiviteiten jongeren te stimuleren om in beweging te komen. Tijdens de coronapandemie krijgen jongeren vooral te horen wat er allemaal niet mag én niet kan. Daarom is het belangrijk om hen, juist nu, een positieve impuls te geven zodat ze positiever de donkere wintermaanden door kunnen komen.

Drie activiteiten
In de periode 13 t/m 18 februari vinden er in het kader van deze wintergames drie activiteiten plaats. Zo kun je deelnemen aan een workshop graffiti op zaterdag 13 februari en kun je op dinsdag 16 februari met je voetbalvrienden de onderlinge strijd aangaan tegen vier andere teams op het Cruijffcourt. Voor jongeren die hun fysieke en mentale grenzen wil verleggen is er op donderdag 18 februari een dagje mountainbiken onder deskundige begeleiding van ATB vereniging The Whoopers i.s.m. de buurtsportcoaches van Bint. Tijdens de activiteiten houden de deelnemers zich uiteraard volledig aan de door het RIVM opgestelde coronaregels.

Wil je meer informatie of jezelf opgeven kijk dan snel op: https://www.bintwelzijn.nl/cultuur-en-sport/wintergames-2021. Geef jezelf z.s.m. op, want de activiteiten hebben een beperkte capaciteit!

Kijk ook bij

O’pen Atelierroute Oisterwijk

Op zondag 30 juni is de tweede editie van de O’pen Atelierroute Oisterwijk. Het is …