Home / Algemeen / Winterconcert Orkest Toermalijn
Patisserie De Rouw

Winterconcert Orkest Toermalijn

Op zondag 10 december a.s. om 14.00 uur verzorgt Orkest Toermalijn, o.l.v. Willem van de Laar, zijn Winterconcert in het Maurick College te Vught met 2 gastkoren: het ’s-Hertogenbosch Vocaal Ensemble en het Talentenkoor van het Maurick College.

Het jaar 2018 wordt voor Orkest Toermalijn een jubileumjaar met als thema ‘Orkest Toermalijn, 35 jaar jong, geeft muziek door aan de jeugd’, waarbij het orkest op zijn jubileumconcert op 22 april 2018 een podium biedt aan jeugdige muzikanten.

Maar nu eerst, als ‘opmaat’ naar het jubileum, het Winterconcert, op zondag 10 december om 14.00 uur in het Maurick College. Als ‘opmaat’, omdat u tijdens dit concert al kunt luisteren naar jeugdige zangers. Op het Maurick College is een lange traditie van leerlingen die zingen in een koor. Het koor staat onder leiding van muziekdocent en koordirigent Coen Swinkels. ‘Ervaren hoeveel kracht het geeft als je in een koor zingt’ is een van de belangrijkste doelstellingen voor hem.

Klassieke muziek uit alle eeuwen staat op het menu bij de zangers van het ’s-Hertogenbosch Vocaal Ensemble, o.l.v. Marc Buijs. Het kamerkoor dat al 60 jaar bestaat, zingt 4-stemmig repertoire en is ambitieus in zijn repertoirekeuze. Uitgevoerd worden tijdens het Winterconcert o.a. The Snow van E.Elgar, Hallelujah van L.Cohen, de Kindersymphonie van L.Mozart en de sopranen Mieke en Hannie van Huijgevoort zingen o.a. Cantique de Noēl van A.Adams.

Bestel uw kaarten door een mail te sturen aan penningmeester@orkesttoermalijn.nl. Entree, incl. consumptie: € 7,50 / tot 18 jaar € 2,50.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Dünya en Nienke ‘doen eens lief’

Dünya en Nienke, beiden 10 jaar, bedachten ‘iets’ liefs te gaan doen voor mensen in …