Winter Wonderen in de kerstvakantie

De winter is magisch! Met mooie sneeuwlandschappen en ijssterren op de ramen. Met wie woont Koning Winter nog meer in zijn kasteel? En wie komen we allemaal tegen in het magische winterbos? Trek je geheime warme sokken aan en ga mee op avontuur!

In de kerstvakantie, op woensdag 4 januari, kunnen kleuters en kinderen uit groep 3, 4 en 5 een bijzondere, creatieve en fantasievolle activiteit beleven in Elzenburg. Een programma met theater, muziek, beweging en Hokus Pokus Blauwe dingen maken. Samen met theaterdocente Nicole Oerlemans en beeldend kunstenaar Carola Mokveld stappen kinderen in een WinterWonder. Tussendoor is er tijd voor wat drinken en fruit en er gaat een blauwerdanblauw werkje mee naar huis. Ouders zijn welkom om neer te strijken in de foyer voor een kop koffie.

Het programma voor kinderen uit groep 3-4-5 duurt van 10.00 tot 12.00 uur, de kleuters zijn van 13.00 tot 15.15 uur aan de beurt in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg. Aanmelden kan via de website www.vughtbeweegt.nl, deelname kost 7,50 p.p.

Te duur?
Er zijn in de gemeente Vught ook gezinnen/huishoudens waar minder financiële middelen zijn voor deelname aan een activiteit als deze. Maar wist je dat er allerlei regelingen bestaan om toch mee te kunnen doen? Neem contact op met Heleen Korthals van Plaza Cultura; zij denkt graag met je mee om het mogelijk te maken, dat jouw zoon of dochter kan meedoen. Mail naar heleen@plazacultura.nl of bel/app naar: 06-48503935.

Kijk ook bij

Robotica-team Gymnasium Beekvliet wint scrimmage

Het robotica-team van Gymnasium Beekvliet (Panic Attack) is in de landelijke voorrondes van de First …