Artist’s impression Marktveldplein

Winkels in het nieuwe Marktveldplein in Vught bijna volledig verhuurd

Green Real Estate heeft met Bakkerij van Keulen, opticien Pearle en Bruna langjarige huurovereenkomsten gesloten in het nieuwe woon-winkelgebied Marktveldplein in het centrum van Vught.

Bakkerij van Keulen huurt een winkel van circa 155 m2 aan het Baron van Hövellplein. De winkel van opticien Pearle aan de Raadhuisstraat heeft een oppervlak van circa 170 m2 en boeken- en tijdschriftenketen Bruna sloot een langjarige huurovereenkomst voor een winkel aan het Baron van Hövellplein met een oppervlak van circa 254 m2. De winkels maken deel uit van het Raadhuys, een nieuwbouwcomplex met 62 appartementen en penthouses, 9 winkels en een horecaruimte. Met de genoemde gesloten verhuurovereenkomsten is er nu nog één winkel in het Raadhuys te huur met een oppervlak van circa 350 m2 en een horecaruimte van circa 200 m2 met terrasmogelijkheid.

Het Raadhuys in Marktveldplein
Marktveldplein is een nieuwbouwontwikkeling in het oostelijk deel van het centrum van Vught waarvan de eerste fase – de bouw van het Raadhuys – in december 2023 wordt opgeleverd. Het voormalige winkelcentrum de Marktveldpassage is ten behoeve van de nieuwbouw gesloopt. Inmiddels heeft het grootste deel van de retailers uit de voormalige Marktveldpassage een huurovereenkomst getekend voor een nieuwe winkel in de plint van het Raadhuys met een totaal winkeloppervlak van bijna 5.000 m2. Eerder al tekenden Albert Heijn, Etos, Gall&Gall en Hema een huurovereenkomst in de plint van het Raadhuys. De oplevering wordt verwacht in december 2023. De winkels zullen naar verwachting gefaseerd openen gedurende het eerste kwartaal van 2024.

Marktveldplein is een ontwikkeling van Green Real Estate. De ontwikkeling is in handen van gedelegeerd ontwikkelaar Bouwaccent en bouwer BurgtBouw. Bij de totstandkoming van de huurovereenkomsten voor de winkels is Green Real Estate begeleid door Pact Retail. Bakkerij van Keulen is in deze transactie begeleid door Univast Retail.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …