Win vaartocht over Dommel met fotowedstrijd ‘Genieten van schón water’

In de Brabantse beken, sloten en (zwem)plassen is mooi maar óók schoon water te vinden. Schón op z’n Brabants dus. Waterschap De Dommel organiseert de fotowedstrijd ‘Genieten van schón water’ waarin je kunt laten zien hoe jij het liefst met schoon water leeft. Maak een prachtige foto waarop jij geniet van schón water in Midden-Brabant en win een vaartocht over de Dommel.

Water voelt als iets vanzelfsprekends, maar dat is het niet. Het water wat wij hebben gebruikt, kunnen we niet zomaar teruggeven aan de natuur. Daarom zuivert Waterschap De Dommel het gebruikte water van inwoners in Midden-Brabant. Op een van de acht rioolwaterzuiveringen wordt dit water gezuiverd, voor het weer terugstroomt in beken en sloten. Zo heeft de natuur schoon water én kunnen wij ervan genieten. Schón hè?

Hoe geniet jij van schón water?
Of het nu tijdens een wandeling aan de Groote Beerze, een plons in de IJzeren Man of pootje badend in de Dommel is: genieten van water kan overal. Kan jij het beste in beeld brengen hoe jij geniet van water? Doe dan mee met de fotowedstrijd. Deelname staat open voor jong en oud, van professional tot hobbyfotograaf. Upload jouw schóónste foto via www.dommel.nl/fotowedstrijd en maak kans op een vaartocht voor 8 personen. Inzenden kan tot 5 september.

Kijk ook bij

13 december kerstmarkt Robert Coppes Stichting in Vught

‘Coppes Couleur’, de dagbesteding voor blinde en slechtziende volwassenen van de Robert Coppes Stichting in …