Home / Algemeen / Wietse Beerens bevestigt klasse op Open Nederlands Kampioenschap zwemmen
Patisserie De Rouw

Wietse Beerens bevestigt klasse op Open Nederlands Kampioenschap zwemmen

In het laatste weekend voor kerst kwam in Hoofddorp het puikje van de Nederlandse zwemsport bijeen om te bepalen wie de sterkste was. De olympische selectie, de paralympiërs en allen die de scherpe inschrijflimieten wisten te behalen. Met trots lukte dat ook vier Dommelbaarzen, waarmee Vught zich vertegenwoordigd wist op het hoogste niveau.

Wietse Beerens, Max Peters, Rick en Luke van Hamond hielden de eer van de club hoog in dit geweld. Los van de prestatie om mee te mogen doen, is het Luke gelukt zijn persoonlijk record op de 50 meter vlinderslag te verbeteren naar 0.26,55.

Wietse Beerens, echter, spande de kroon. Het is hem gelukt om geweldige prestaties neer te zetten. In een zinderende 200 meter schoolslagfinale finishte hij als zesde in 2.17,04 en bij de finale 400 meter wisselslag wist hij met 4.29,90 ook een zesde plaats te behalen. Daarnaast werd hij zowel eerste in de B-finale 200 meter wisselslag met 2.05,55 als in de 100 meter wisselslag B-finale in een tijd van 0.57,13.

VZ en PV de Dommelbaarzen is apetrots op de prestaties van deze vier heren!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

DePetrus vraagt hulp van vrijwilligers

Ingezonden mededeling Binnen Ontmoetingscentrum DePetrus werken vijf organisaties samen: bibliotheek Babel, het Vughts Museum, Stichting …