Wie maakt het mooiste creatieve nestkastje?

Oproep aan jeugd van 6 t/m 12 jaar

De jaarlijkse vogelshow van de Vughtse vogelvereniging ‘De Goudvink’ wordt gehouden in het weekend van 29 en 30 oktober. Nu willen de organisatoren de kinderen in Vught in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar de mogelijkheid geven om een nestkastje te maken en dat tentoon te stellen tijdens de vogelshow.

De nestkastjes mogen een geheel eigen vrije creatie van de knutselaar zijn. Je kunt bijvoorbeeld een nestkastje van hout, plastic of stevig karton maken, het mag functioneel en/of ludiek zijn. Je kunt het door jou gemaakte nestkastje bijvoorbeeld naar je eigen inzicht beplakken, verven of op een andere manier versieren. De nestkastjes kunnen op zaterdag 22 oktober, voorzien van naam, leeftijd en telefoonnummer, ingeleverd worden bij Groencentrum Van der Bruggen aan de Sint-Michielsgestelseweg 5a in Vught tussen 09.00 en 17.00 uur. Alle inzenders krijgen een traktatie bij het inleveren van de nestkastjes. De inzenders van de 3 mooiste nestkastjes worden tijdens de vogelshow bekendgemaakt en krijgen een extra beloning. De bezoekers van de vogelshow kunnen de nestkastjes kopen voor een symbolisch bedrag van 5 euro; de gehele opbrengst hiervan gaat De Goudvink storten op de bankrekening van stichting KiKa. Jij doet toch ook mee om dit goede doel te steunen? Laat je creativiteit zien in het maken van de nestkastjes en wie weet behoor je tot de prijswinnaars, een traktatie ligt in ieder geval op je te wachten.

Zet de data van de bekende vogelshow alvast in je agenda. De openingstijden zijn: zaterdag 29 oktober van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 30 oktober van 10.00 tot 16.30 uur.

Kijk ook bij

Vijf nieuwe vaarroutes door de Zuiderwaterlinie

De Zuiderwaterlinie vertelt het typisch Nederlandse verhaal van verdedigen met water. Met vijf nieuwe vaarroutes …