Wie komt het Taizé-koor versterken?

Na een mooie Taizé-viering met als thema ‘Liefde’ kijken het Taizé-koor en de werkgroep ‘Taizé in Helvoirt’  uit naar de volgende oecumenische Taizé-viering op zaterdag 20 januari met als thema ‘Vrede’.

Een heel belangrijk onderdeel van deze oecumenische vieringen is het samen zingen van Taizé-liederen. Samen zingen in een Taizé-koor dringt op een heel bijzondere manier bij je binnen. Het Taizé-koor zingt dan ook met veel overgave in de Taizé-vieringen in zowel de katholieke als protestantse kerk. Daarnaast zingt het Taizé-koor in Helvoirt o.a. bij de Dodenherdenking, de Allerzielenviering en de Herdenking van de Overledenen.

Om deze prachtige vierstemmige liederen, ook in de toekomst, goed voor het voetlicht te kunnen blijven brengen, worden belangstellende zangers en zangeressen uitgenodigd nader met het koor kennis te maken. Er is nog plaats voor een paar zangers/zangeressen per stemsoort. Ria en Anton Klerx willen nieuwe koorleden graag op weg helpen om zich dit mooie repertoire eigen te maken. Aan het lidmaatschap van het Taizé-koor zijn géén kosten verbonden. De repetities worden 1 x per 14 dagen (in de oneven weken) gehouden van 19.10 – 20.20 uur in de H. Nicolaaskerk aan de Kastanjelaan te Helvoirt.

Belangstellenden kunnen vrijblijvend gaan luisteren of contact opnemen met Anton Klerx telefoon 06-38337113 of per e-mail klerx.anton@gmail.com.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …