Wethouder Peter Pennings verrichtte de start bouwhandeling 

De bouw van appartementencomplex De Stadhouder, Parkbos fase 3 en de laatste tweekapper van de Dorpsrand is begonnen. Gebiedsontwikkelaar BPD en de gemeente Vught vierden deze mijlpaal samen met de kopers op donderdag 20 april.

Op een zonovergoten bouwplaats verrichtte wethouder Peter Pennings de symbolische start bouwhandeling. In het bijzijn van toekomstige bewoners en projectbetrokkenen metselde de wethouder de eerste stenen. Daarna werd het glas geheven en konden de genodigden onder het genot van een hapje en een drankje napraten.

Carl Smeets, directeur BPD regio Zuid: “Mooi om te zien dat we op 3 verschillende locaties gaan bouwen. Met de bouw van de appartementen van De Stadhouder, de laatste 2 woningen aan de Dorpsrand en fase 3 van Parkbos, wordt weer een belangrijke stap gezet in de ontwikkeling Stadhouderspark. Het is een bijzonder plan waar we als BPD erg trots op zijn!”

Succes verkoop
Net als fase 1 en 2 is ook de verkoop van de laatste fase van de woningen in het Parkbos goed verlopen. Ongeveer de helft van de grondgebonden woningen in het Parkbos zijn nu opgeleverd en bewoond. Ook de verkoop van de twaalf appartementen De Stadhouder verliep voorspoedig. Onlangs is het laatste appartement verkocht. Momenteel lopen de voorbereidingen van het volgende appartementengebouw met koopappartementen die begin volgend jaar in verkoop gaan. In de Dorpsrand zijn vrije kavels en 10 tweekappers in verkoop. De tweekappers vormen het verbindende element in het beeld langs de Postweg. De bouw van de laatste twee tweekappers is gestart, zodat het gewenste eindbeeld steeds dichterbij komt.

Kijk hier voor meer informatie.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …