(W)etenstijd met zomer-BBQ

Speciaal voor de ouderen uit Vught verzorgt ABZ samen met Huize Elisabeth een muzikale BBQ op donderdagavond 9 augustus. Voor de meeste mensen is de zomer een gezellige tijd en gaan ze fijn met vakantie. Dit betekent voor de achterblijvers vaak dat ze minder aanloop krijgen van familie en kennissen. Voor hen wordt in plaats van de gebruikelijke maandelijkse (W)etenstijd een gezellige BBQ gehouden, verzorgd door slager Jacobs, bij Huize Elisabeth.

De avond begint om 17.30 uur onder het genot van de muzikale klanken van Leo Willemen (piano en zang). Hij zorgt voor een gevarieerde muzikale omlijsting waarbij nog een gesprek kan plaatsvinden en door de liefhebbers gedanst kan worden. Brasserie ‘Onder Ons’ komt langs met een lekker ijsje voor iedereen. Rond 20.30 uur wordt de avond afgesloten. Kosten voor de muzikale BBQ zijn 10 euro. U kunt u aanmelden tot maandag 6 augustus voor de muzikale BBQ via 073–65720 00, bij geen gehoor antwoordapparaat inspreken of mailen naar info@abzvught.nl. U kunt ook even langsgaan bij ABZ in DePetrus, Heuvel 2 te Vught.

Seniorenbus
Geen vervoer? De seniorenbus rijdt voor (W)etenstijd. De prijs voor leden is € 0,50 en voor niet-leden € 1 per rit. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar. Bel voor meer informatie de Seniorenbus: 073-7113191.

Kijk ook bij

Verkoop 10 woningen in Marktveldplein gestart

Green Real Estate maakt bekend op 8 december 2023 te starten met de verkoop van …