(W)etenstijd: Bespiegelingen door Jelmer Wijma

Donderdagavond 12 augustus vindt er weer een (W)etenstijd plaats bij Huize Elisabeth. (W)etenstijd staat voor een gezellig avondje uit, waarbij u geniet van een lekker diner met aansluitend een lezing. Het diner start om 17.30 uur. De lezing start om 19.00 en duurt tot uiterlijk 21.00 uur.

Op deze avond vertelt Jelmer Wijma over zijn werk als kunstschilder. Hoe gaat hij te werk? Door wie is hij geïnspireerd? Zijn werk is niet zomaar onder één noemer te vatten. Terugkerende thema’s zijn natuur, vergankelijkheid en spiegelingen die in de wereld om ons heen aan ons voorbij trekken. Oude deuren en spiegelende voorwerpen tonen ons niet alleen het object, maar bieden ook de mogelijkheid om een andere wereld te betreden; de schoonheid waar we soms achteloos aan voorbij lopen. Van veraf lijkt het werk fotografisch, maar wie dichter op het werk gaat staan, ziet de losse penseelstreken. De schilderijen zijn arbeidsintensieve werken; hij maakt ze in twee weken tot twee maanden. Door veel lagen over elkaar te schilderen, werkt hij toe naar de juiste kleur en ontstaat diepte.

Aanmelden en betalen
Meld u snel aan, er is een beperkt aantal plaatsen! (W)etenstijd wordt mogelijk gemaakt mede dankzij de financiële bijdrage van Stichting tot steun voor de zorg aan ouderen ’s-Hertogenbosch. Wetenstijd is een samenwerking van Vughterstede en ABZ (Anders Bezig Zijn). Zie voor meer informatie: www.vughterstede.nl of www.abzvught.nl. Als u wilt deelnemen, meldt u zich dan aan bij ABZ in DePetrus, Heuvel 2, telefonisch via 073-6572000 of mail naar info@abzvught.nl. Aanmelden is verplicht! Dit in verband met een beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan tot uiterlijk 9 augustus. Indien u niet (volledig) gevaccineerd bent, is het aan te raden om een mondkapje te dragen. Betaling kan uitsluitend via pin bij Vughterstede. Deelname aan zowel het diner als de lezing (inclusief koffie/thee) kost 7,50 euro. Deelname aan alleen het diner: 5 euro. Deelname aan alleen de lezing: 3,50 euro (inclusief koffie/thee).

Geen vervoer?
De Seniorenbus rijdt voor (W)etenstijd. De prijs voor leden is 62 cent en voor niet-leden 1,25 euro per rit. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar. Bel voor meer informatie de Seniorenbus: 073-7113191.

Kijk ook bij

Kofferbakverkoop bij D’n Hop Boxtel

D’n Hop houdt op zondag 7 mei van 10.00-15.00 uur de eerste editie van de …