Wereldwinkel ‘s-Hertogenbosch krijgt een nieuw gezicht

Eindelijk is het dan zover. Wereldwinkel ’s-Hertogenbosch krijgt een nieuw gezicht. De gevel van het pand Hinthamerstraat 105 wordt teruggebracht in de stijl van vóór 1960.

Vanaf het begin dat Wereldwinkel ’s-Hertogenbosch gevestigd was in de Hinthamerstraat waren er problemen met de toegangsdeur. Dat heeft uiteindelijk geleid tot het plan om de pui van het winkelgedeelte geheel te vervangen. Het pand krijgt een prachtige uitstraling die beter past bij de buren en bij de omgeving van de St.-Jan.

Deze ingrijpende verbouwing heeft tot gevolg dat de Wereldwinkel 2 weken gesloten zal zijn, van maandag 31 augustus t/m zaterdag 12 september. De webshop is tijdens de verbouwing wel gewoon geopend. U kunt dus blijven shoppen: www.wereldwinkel-webshop.nl.

Tijdens deze sluiting zal ook de vloer in de winkel vervangen gaan worden. Ook dat stond al lange tijd op de actielijst. Deze verbouwing is ook een prima gelegenheid om een verbouwingsuitverkoop te houden met kortingen van 20% – 30% -40%. Na de verbouwing is er dan weer volop plaats voor nieuwe artikelen. Deze verbouwing was ook een mooie gelegenheid om over te stappen op een nieuw kassasysteem en ook de webshop krijgt een andere uitstraling. Al met al een hele klus, maar onze vrijwilligers zetten er de schouders onder en willen bij de tijd blijven en werken toekomstgericht.

Kijk ook bij

Expositie Joris van Spaendonck bij Van Loon Galleries

Van Loon Galleries organiseert een expositie met schilderijen van Joris van Spaendonck. De expositie is …