Home / Algemeen / Wensboom voor jongeren van Stichting Leergeld
Patisserie De Rouw
Foto: Daphne van der Voort

Wensboom voor jongeren van Stichting Leergeld

Ook dit jaar staat hij weer in de lobby van Landgoed Huize Bergen, de Wensboom gevuld met wensen van jongeren aangesloten bij Stichting Leergeld Vught. Heel de maand december gaat het team van Landgoed Huize Bergen voor deze jongeren op zoek naar een geschenk voor onder de boom.

Met hulp van Stichting Leergeld Vught hebben jongeren in de leeftijd van 12 tot 17 jaar een wenskaart ontvangen. Op deze kaart wordt gevraagd om een wens in te vullen die te maken heeft met de hobby die ze graag beoefenen. Want een hobby wil je stimuleren, brengt kansen en laat jongeren groeien.

Inmiddels hangen er 42 wensen in de Wensboom. De een vraagt een boek, de ander houdt van koken, taartenbakken, PSV of musicals. Samen zetten Landgoed Huize Bergen en EIGENTIJDSERF zich dit jaar weer in om al deze wensen in vervulling te laten gaan, zodat ook deze jongeren zich op een leuke manier kunnen blijven ontwikkelen.

“Opbrengsten van onze locaties komen ten goede aan ideëel doelen via de Joannes Bosco Stichting. Een aantal wensen kunnen wij samen al in vervulling laten gaan. Met hulp van donaties door relaties en gasten hopen wij voor de kerst alle wensen te kunnen vervullen”, aldus Huub van team Wensboom.

Vorig jaar was de actie al een groot succes en ook dit jaar hoopt de organisatie op een mooi resultaat. Wilt u helpen wensen te vervullen? Breng dan een bezoek aan Landgoed Huize Bergen voor een kleine donatie of kijk op www.huizebergen.nl/wensboom.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Schatten van Vught – het Musschengilde

Het Vughts Museum in DePetrus was dicht en daarna beperkt open vanwege de coronacrisis. Daarom …