Wensambulance Brabant present bij jeu de boules in Vught

Eerste pinksterdag was het een gezellige bedoening in de Rue d’Eglise in het centrum van Vught. De straat was veranderd in een boulesbaan, in Franse sfeer, waar diverse groepen op een serieuze manier met elkaar de strijd aangingen om op de millimeter nauwkeurig de bal bij het kleine balletje te krijgen.

De ambulance van ‘Wensambulance Brabant’ stond geposteerd bij de entree van het straatje, met infomateriaal en medewerkers die uitleg gaven over hun vrijwilligerswerk. Met enige uitleg en ondersteund met folders, op de diverse tafeltjes, begrepen de gasten dat er niets ernstigs was gebeurd, maar dat de Ambulance er stond om hem van binnen te bekijken. De professionele elektrische brancard stond naast de ambulance om zichtbaar te maken dat iemand op een riante manier vervoerd kan worden en dat er voldoende zicht is vanuit de ambulance om te genieten van het uitzicht tijdens de reis. Wensambulance Brabant werkt met zo’n 150 vrijwilligers, verpleegkundigen, chauffeurs en coördinatoren, om de aanvragen van de wensen zo spoedig en soepel mogelijk te laten verlopen.

Bij de bar was niet alleen Corona (is een drankje) te koop, maar konden de bezoekers ook doneren als ondersteuning van Wensambulance Brabant. Eetcafé ’t Geveltje en Cafetaria Bienvenue ondersteunden het mooie vrijwilligerswerk bij dit 30-jarig jubileum ook en op het eind van de dag kon de balans opgemaakt worden en kwam de teller toch mooi op 218,75 euro. Met een cheque werd dit bedrag dinsdagavond overgedragen aan de vrijwilligers van WAB die aanwezig waren bij deze zomerse happening. Als je meer wilt weten over Wensambulance Brabant of de donatiebox gemist hebt, bezoek dan www.wensambulancebrabant.nl. Alle vrijwilligers en toekomstige wensvragers danken iedereen hartelijk voor de uitnodiging en support van ’t Geveltje in de Rue d’Eglise in Vught.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …