Evelyn te Kamp neemt de wellnessbonnen in ontvangst uit handen van Bianca Rozendaal

Wellnessbonnen voor IC-personeel

Afgelopen week overhandigde huidcoach Bianca van de actie ‘Zorg voor IC’ 50 cadeaubonnen aan de IC-verpleegkundigen van het Jeroen Bosch ziekenhuis. Toen ook ons land dit voorjaar te maken kreeg met corona, kwam letterlijk bijna alles ‘op zijn kop’ te staan. In deze periode is het project ‘Zorg voor IC’ opgezet.

‘Zorg voor IC’ heeft één doel en dat is om de helden van de intensive care even in de watten te leggen. Bianca van Tout Toet in Vught werd benaderd of zij ook een regio op zich wilde nemen. Hier heeft ze geen moment over getwijfeld. “Als er een kans is om iets voor je medemens te doen in een zware periode, dan moet je dat aanpakken!” Evenlyn te Kamp van het Jeroen Bosch Ziekenhuis nam de bonnen in ontvangst.

Moment van ontspanning
Bianca startte met de actie tijdens de coronaperiode: “Mijn praktijk voor huidverbetering moest helaas ook tijdelijk sluiten. Maar daardoor had ik, naast de online trainingen voor mijn werk, wel de tijd om aan deze actie mee te doen. Het doel was om alle medewerkers op de landelijke cntensive cares een moment van aandacht en ontspanning te geven, wat ze absoluut verdienen.”

Diverse wellnessbehandelingen
In totaal zijn er 50 bonnen gedoneerd voor bijvoorbeeld een manicure, pedicure, gezichtsbehandeling of een massage. Ook is er een speciaal gedicht geschreven voor de medewerkers. Dit is op het intranet van het ziekenhuis geplaatst.

Bianca bedankt iedereen via deze weg nogmaals voor alle donaties en hoopt dat ze de zorghelden snel in haar praktijk mag ontvangen.

Kijk ook bij

De Corona Monologen: zes indringende voorstellingen

Tijdens de ‘Bossche Zomer’ zullen De Corona Monologen (een terugblik…) te zien zijn. Van 7 …