Welkom bij circus V-Kids

Het Vughtse kinderkoor V-Kids, het kinderkoor van MusiCare, presenteert ieder jaar in december een nieuwe cd in de Speeldoos. Vorig jaar presenteerde het koor zijn derde cd ‘Wat een bende’ met een heuse V-Kids-film en dit jaar staat het weer in het theater. De leden staan te popelen om op zaterdag 11 december hun vierde cd ‘Welkom bij circus V-Kids’ te presenteren met twee voorstellingen.

Een jaar lang heeft het koor – bestaande uit 41 jongens en meisjes – wekelijks gerepeteerd, zelf alle nummers geschreven, een cd én videoclips opgenomen en toegewerkt naar dit concert. Je mag dan ook een swingend en muzikaal enthousiaste middag verwachten. De grootste wens van V-Kids? De ‘Kinderen voor Kinderen’ van het zuiden worden. Met een film, videoclip, cd en heel wat podiumervaring zijn ze al goed op weg! De film is nu te bekijken op YouTube en alle V-Kids-liedjes beluister je op Spotify.

Kaarten reserveren
Wil je de V-Kids-voorstelling ‘Welkom bij circus V-Kids’ ook zien? Reserveer dan gauw een kaartje voor de voorstelling van 13.00 uur of 16.00 uur via deze link.

Kijk ook bij

Zwaluw MO13-1 najaarskampioen!

De meiden van MO13-1 van de Vughtse voetbalvereniging Zwaluw VFC zijn afgelopen weekend kampioen geworden …