Weerbaarheidstraining met een ‘boks’ voor jongeren in Vught

Ben je 14 jaar of ouder en wil jij als puber ontdekken hoe sterk je bent? Dat kun je ervaren in deze unieke weerbaarheidstraining in combinatie met boksen. Een training waarbij je voornamelijk leert door te doen.

Deze training is een initiatief van Welzijn Vught en wordt gegeven door psychomotorisch therapeut Ruud Haex en boks-/weerbaarheidstrainer Pascal de Vaan. Acht weken lang werk je samen met hen aan een betere focus, zelfvertrouwen en leren keuzes maken. Je ervaart aan het einde van de training dat je steviger in je schoenen staat en weet hoe om te gaan met onzekerheid, moeilijke situaties, verwachtingen van vrienden, etc.! De training start zodra er minimaal 8 inschrijvingen binnen zijn.

De training, die wordt gegeven op vrijdag van 16.00 tot 17.30 uur, is bedoeld voor jongens en meiden vanaf 14 jaar. De kosten voor 8 lessen bedragen 65 euro p.p. De locatie is nog niet bekend. Voor meer info of inschrijving: neem contact op met jongerenwerker Angelique Vullings, telefoon 06-27874795 of a.vullings@welzijnvught.nl.

Kijk ook bij

Kom gratis luisteren naar een mooi verhaal

Voorleeslunch Dit jaar wordt de tiende editie van ‘De Nationale Voorleeslunch’ gehouden. Ter gelegenheid hiervan …