Weer samen eten in De Rode Rik

Eindelijk kan er weer samen gegeten worden in De Rode Rik. Bezoekers keken er reikhalzend naar uit. Voor de gezelligheid, het praatje en natuurlijk de verantwoorde maaltijd die elke dinsdagmiddag en donderdagavond tegen een betaalbare prijs wordt aangeboden. Een heerlijke, vers gemaakte maaltijd, afgestemd op het seizoen. “Het is altijd gezellig, echt een middagje of avondje uit.”

“Samen eten is voor veel mensen gezellig”, vertelt Arno van der Lee, beheerder van De Rode Rik. “Zeker nu het weer kan. Er ontstaan spontaan vaak leuke gesprekken en contacten.” Voor 4 euro kunt u op dinsdagmiddag om 12.00 uur een heerlijke hoofdmaaltijd eten. En op donderdagavond om 17.30 uur kunt u voor 4,25 genieten van een hoofdmaaltijd, nagerecht en een heerlijk kopje koffie na afloop. Voor deelname en toegang is een coronacheck met de QR-code noodzakelijk.

Eet u mee?
Wilt u mee-eten? U kunt u hiervoor, tijdens openingstijden, aanmelden bij De Rode Rik. U kunt dan ook meteen met een pinpas betalen. Voor de maaltijd op dinsdag graag voor vrijdag 12.00 uur en voor de maaltijd op donderdag graag voor dinsdag 17.00 uur. Dit in verband met de voorbereidingen. Uiteraard is het mogelijk om voor meerdere weken tegelijk in te tekenen.

Contact
Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met Arno van der Lee, beheerder van De Rode Rik via telefoonnummer 06-51747525 of mailen naar: info@roderik2.nl.

Kijk ook bij

Vughts college geeft correspondentie met BD over gemeentelijke organisatie vrij

Het Vughtse college van B&W heeft de correspondentie met het Brabants Dagblad over de ontwikkelingen …