Weer goed geslaagd kersttoernooi

Klokslag 10.00 uur werd op 17 december het kerstkegeltoernooi van de ’s-Hertogenbossche Kegelbond (in sportcentrum Ouwerkerk in Vught) geopend door voorzitter Roel Weber. Door diverse omstandigheden was het deelnemersveld kleiner dan verwacht.

De computer, de beamer en het kerstbrood stonden klaar en er kon worden overgegaan tot de indeling van de teams, die zouden bestaan uit een A-B-C-kegelaar. De banen C t/m F waren beschikbaar voor de 4 x 10 ballen per persoon. Baan A was zoals gebruikelijk voor het ’21’ gooien en baan B voor het 45 gooien voor de A-kegelaars en 40 gooien voor de B/C-kegelaars.

Het was een gezellige dag, waarbij de kegelaars regelmatig hun geprojecteerde teamstand bekeken op het scherm. Halverwege de wedstrijd werd duidelijk dat er zeker vier teams voor de overwinning gooiden. Helaas vielen er door de spanning toch ook wel enkele poedels (= nul) te noteren.

Rond de klok van 15.00 uur kon Martin Blom de uiteindelijke scores in beeld brengen. Het team Patrick Mulder, Henny Eggen en Annie Broens werd overtuigend het kampioensteam van dit kersttoernooi. 892 hout. Bijna 60 hout hoger dan vorig jaar.

Kijk ook bij

Tweede editie Queer Arts Festival in Verkadefabriek

Na een succesvolle editie in mei 2023, krijgt het Queer Arts Festival een tweede editie …