‘Waterkant’, bijzonder zomerterras aan de voet van de Citadel

Aan de voet van de Citadel zal vanaf 29 mei een bijzonder pop-uprestaurant, zomerterras openen, waar de Zuid-Willemsvaart uitmondt in de Dieze. Veilig en gastvrij voor jong en oud aan de Waterkant. Bereikbaar na een wandeling langs het water, een boottocht of op de fiets.

Aan de buitenmuren van de prachtige wallen ruimte voor bourgondisch genieten met een hapje en een drankje, kijkend naar de bootjes op de Zuid-Willemsvaart. De mogelijkheid om te SUP’pen wordt tijdens de zomervakantie toegevoegd. Drijvende kracht achter Waterkant zijn Ruud Bruins (café P79) en Ivo Dierx (Van Zuid Events). Vorig jaar bundelden deze ondernemers kracht en realiseerden zij tijdens de Bossche Zomer de Rooftop bar Wolvenhoek. Dit jaar gaat het roer om en creëren ze een vrijhaven voor heel Den Bosch. Te veel verklappen willen de mannen nog niet, daarvoor is een bezoek aan de Waterkant nodig. Ivo Dierx: “Na maanden van stilstaan kunnen we niet wachten om Den Bosch te verrassen met deze heerlijke plek.” Gasten hoeven  de ambachtelijke gerechten en koude drankjes die hier geserveerd worden niet in twijfel te trekken. Voor het restaurant wordt samengewerkt met De Spijsbereiders (Roland van Balen, Peter Derks) en Eetbar DIT van Jacques van Geffen.

Voor meer informatie kijk op www.waterkantdenbosch.nl. De Waterkant is geopend op donderdag vanaf 15.00 uur en op vrijdag, zaterdag & zondag vanaf 12.00 uur.

Kijk ook bij

‘Schatten van Vught’ start zesde jaargang

‘Schatten van Vught’, het tijdschrift van Stichting Erfgoed Vught over de geschiedenis van Vught, Cromvoirt …