Wat voor verschillende polsbandjes kunnen bedrukt worden?

Ingezonden mededeling

Op maat gemaakte polsbandjes zijn een betaalbare en eenvoudige manier om controle over je evenement te krijgen. Polsbandjes bedrukken is dan ook zeker een goed idee als je bijvoorbeeld een festival gaat organiseren. Ook bij een sporttoernooi kan dit handig zijn, net zoals in een kroeg of discotheek om aan te geven of de gast oud genoeg is om alcohol te mogen drinken. Hierbij kun je bovendien gebruikmaken van LED armbandjes, wat in een disco eigenlijk nog leuker is vanwege de hippe en opvallende kleuren. Heb je toch liever normale polsbandjes? Je kunt dan onder meer de onderstaande types laten bedrukken. 

Synthetische polsbandjes bedrukken
Synthetische polsbandjes worden geleverd met een plakstrip die eenvoudig verwijderd kan worden. Hierdoor zijn deze bandjes gemakkelijk aan te brengen. Ze zijn bovendien een economisch vriendelijke optie, wat natuurlijk handig kan zijn als je een evenement moet organiseren met een beperkt budget. Daarnaast zijn de synthetische polsbandjes fraudebestendig en kun je ze laten bedrukken in veel verschillende kleuren. Dit is zeer nuttig voor het gastbeheer, aangezien je aan de hand van de verschillende kleuren de bezoekers kunt opdelen in diverse categorieën. Mensen boven de 18 krijgen bijvoorbeeld een groen synthetisch polsbandje, terwijl jongelui een bandje met een rode kleur krijgen.

Plastic polsbandjes bedrukken
Naast de synthetische polsbandjes is het bedrukken van plastic polsbandjes mogelijk. Dit zijn bandjes met kliksluiting, wat ervoor zorgt dat ze helemaal niet zullen rekken of scheuren. Daarnaast zijn ze opnieuw fraudebestendig, aangezien ze alleen van iemand af kunnen worden gesneden nadat ze eenmaal vastgeklikt zijn. Dit houdt dus eigenlijk in dat iemand van onder de 18 niet een plastic polsbandje van iemand van boven de 18 kan krijgen om alsnog drank te kunnen halen. Dit is het geval door de eenmalige kliksluiting, wat overigens gemakkelijk is om aan te brengen.

Tyvek polsbandjes bedrukken
Tyvek is ondertussen eigenlijk het standaardmateriaal geworden voor polsbandjes in deze industrie. In principe is dat niet vreemd, het valt zelfs zeer goed te begrijpen. Dit komt onder meer doordat ze goedkoop zijn, maar toch ook nog erg duurzaam. Dat de tyvek polsbandjes duurzaam zijn, komt met name doordat ze waterdicht zijn. Zelfs als het regent zullen deze bandjes dus niet kapotgaan. Daarnaast is het ook echt een lichtgewicht materiaal en is het opnieuw fraudebestendig door de eenmalige verzegeling. Tyvek is tevens populair aangezien het bedrukt kan worden in diverse kleuren.

Siliconen polsbandjes bedrukken
De siliconen polsbandjes zijn perfect om je merk of doel te promoten en zijn gemakkelijk aan of uit te trekken. Ze kunnen ook oplichten in het donker, al is dit niet altijd het geval. De siliconen bandjes zijn daarnaast ook nog eens erg duurzaam aangezien ze niet zomaar kapot kunnen gaan. Helemaal fraudebestendig zijn ze helaas niet, aangezien ze eenvoudig aan iemand anders gegeven kunnen worden. Voor een evenement is dit dan ook misschien niet heel nuttig, maar een siliconen polsbandje kan zorgen voor veel naamsbekendheid. Geef ze daarom bijvoorbeeld aan een klant of een bezoeker als geschenk.

Kijk ook bij

Zwaluw MO13-1 najaarskampioen!

De meiden van MO13-1 van de Vughtse voetbalvereniging Zwaluw VFC zijn afgelopen weekend kampioen geworden …