Wat is SAP Business One Cloud?

Ingezonden mededeling

Wat als je een goed ERP-systeem wilt, maar de benodigde database niet zelf kan of wil hosten en onderhouden? Dan kies je voor SAP Business One Cloud.

Als je kiest voor SAP Business One Cloud gebruik je het ERP-pakket zoals normaal. Het verschil is dat de hosting volledig voor je geregeld wordt. Je hoeft zelf geen server te hebben en onderhouden.

Waarom kiezen voor SAP Business One Cloud?
Met SAP Business One Cloud wordt je bedrijf ontzorgd. Je hebt geen omkijken naar:
• hosting
• beveiliging
• eventuele storingen
• back-ups van je gegevens

Gemak
De complete hosting wordt voor je geregeld door je SAP-partner. Het enige wat jouw bedrijf hoeft te doen, is het systeem gebruiken waar het voor bedoeld is. Zo kan jij je focussen op de corebusiness. Dat maakt ruimte en tijd vrij voor innovatie, groei en het verbeteren van bedrijfsprocessen.

Veiligheid
Je bedrijfsgegevens worden bij SAP Business One Cloud beschermd door meerdere firewalls plus ingebouwde beveiliging, die constant up-to-date wordt gehouden. Zo ben je er zeker van dat niemand toegang heeft tot je gegevens. Je hoeft ook niet bang te zijn om belangrijke gegevens kwijt te raken. Er wordt gezorgd voor automatische back-ups.

Altijd en overal
Een ander groot voordeel van SAP Business One Cloud is dat het systeem 24 uur per dag simpel en veilig gebruikt kan worden vanaf alle locaties en apparaten.

Betaalbaar
SAP Business One Cloud heeft een heel redelijk prijskaartje, terwijl het een van de beste ERP-systemen wereldwijd is. Hoe kan dat? Dat heeft simpelweg met de schaal te maken. Doordat SAP Business One op grote schaal gebruikt wordt, kan kwaliteit geboden worden voor een redelijke prijs.

Dat het een wereldwijd gebruikt systeem is, wil gelukkig niet zeggen dat jouw bedrijf zo veranderen moet dat het binnen de software past. Het is eerder andersom: de software kan op maat aangepast worden aan jouw bedrijfsprocessen. Dat kan doordat er voor SAP Business One diverse aanvullende modules en functionaliteiten op de markt zijn die gemakkelijk gekoppeld en aangesloten kunnen worden op de basis. Deze functionaliteiten voelen in het gebruik heel natuurlijk: je zal niet door hebben dat je van de basisinstallatie overstapt naar een externe module.

Wanneer is SAP Business One Cloud geschikt voor jouw bedrijf?
SAP Business One Cloud is een aanrader voor vrijwel alle kleine en middelgrote bedrijven die:
• een all in one ERP-systeem willen;
• zelf geen omkijken willen hebben naar de IT-infrastructuur;
• zelf geen technische kennis in huis hebben om een uitgebreide server te installeren en te onderhouden.

Advies op maat over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vraag een gratis adviesgesprek aan bij Logres Business Solutions.

Kijk ook bij

Vier orgelconcerten in Cathrienkerk Den Bosch

Op vier achtereenvolgende zaterdagmiddagen in de maand mei vindt in de Cathrienkerk aan de Kruisbroedershof …