Wandelen van Texel naar Esch voor KWF

Bram van Dijck, Marijn Meeuwsen, Gijs van der Zanden, Tos van der Weide, Luuk Wolfs, Chiel Wolfs, Dirk Peijnenburg en Lars van Wanrooij gaan wandelen van Texel naar Esch voor het KWF. Onder de naam Lochtetocht zetten ze zich hiervoor in omdat ze allemaal wel iemand kennen in hun eigen kring die met kanker te maken heeft gehad, of nog steeds te maken heeft. https://www.delochtetochtesch.nl

Het doel van de tocht is om geld in te zamelen voor kankeronderzoek, omdat ze het belangrijk vinden dat er meer onderzoek gedaan kan worden om deze nare ziekte te bestrijden. Het 8-tal is van plan om in 6 dagen, 15 t/m 20 juli, een afstand van 185 km af te leggen van Texel naar Esch. Deze reis is niet alléén een wandeltocht. Ze hebben een extra element toegevoegd: uitdagende activiteiten, ofwel ‘challenges’.

Challenges
Hoe werken de challenges? De ‘wandelaars’ hebben verschillende challenges op hun eigen website geplaatst waar belangstellenden voor kunnen doneren. Als het streefbedrag voor een bepaalde challenge wordt gehaald, moeten de organisatoren deze challenge daadwerkelijk gaan uitvoeren tijdens de tocht van Texel naar Esch. Wie van hen een bepaalde challenge moet uitvoeren, wordt bepaald door het rad.
Je kunt nu al doneren voor de challenges, zodat vooraf bekend is welke ‘uitdagingen’ de wandelaars zullen aangaan tussen 15 en 20 juli. De uitvoering van de challenges zullen live op Facebook en Instagram te zien zijn, zodat volgers kunnen meekijken. Als je liever niet wilt bijdragen aan een specifieke challenge, maar wel het initiatief wilt steunen, is er ook een doneerknop waar je zonder challenge kunt doneren. De organisatoren waarderen alle steun, groot of klein en kijken ernaar uit om dit avontuur aan te gaan voor het goede doel. Het geld dat gedoneerd wordt gaat rechtstreeks naar het KWF. Om te doneren klik hier. Om te volgen via social media ga naar: Facebook: De Lochtetocht Esch, Instagram: de_lochtetocht_esch, TikTok: @de.lochtetocht.es

Sponsoring
Om de tocht te financieren, zijn de initiatiefnemers nog op zoek naar bedrijven die willen sponsoren. Het geld dat ze ontvangen, zal specifiek worden gebruikt voor de aankoop van benodigdheden voor de tocht. Elk overgebleven geld, dat niet langer nodig is voor de tocht, zal worden gedoneerd aan het KWF. Als tegenprestatie krijgen sponsorende bedrijven de mogelijkheid om hun naamsbekendheid te vergroten. Bedrijven die willen sponsoren of nog meer informatie over de sponsormogelijkheden willen, kunnen mailen naar lochtetochtesch@gmail.com.

Kijk ook bij

Feestweekend Zwaluw V.F.C. 21 t/m 23 juni

Op 10 mei 2021 bestond Zwaluw V.F.C. 90 jaar. Opgericht in 1931 en als fusieclub …