Wandelen naar Mijlpaal 2000 in het Reeburgpark

De ‘mijlpalen’ staan al vanaf het jaar 2000 in Park Reeburg in Vught. Het kunstwerk, bestaande uit 20 meerpalen, is een project van Het Kunstenaars Overleg Vught.

20 Vughtse kunstenaars hebben ter gelegenheid van de millennium-mijlpaal ieder een meerpaal op eigen wijze bewerkt tot een kunstwerk. De meeste mijlpalen hebben de tand des tijds goed doorstaan. Sommige zijn ten prooi gevallen aan die tand of aan vandalisme. Maar ze zijn allemaal nog steeds de moeite van het bekijken waard. Sinds kort is er een wandeling te koop die het verhaal vertelt van dit project en informatie geeft over het Raadhuispark en Reeburgpark. Over elke meerpaal is er een korte uitleg en als u met uw telefoon de link downloadt die op de folder staat, krijgt u de palen te zien zoals ze eruitzagen bij de start van het project en extra informatie over de kunstenaar en de paal.

Folder
Met dank aan het KOV en de Stichting Natuur- en Milieugroep Vught kunt u deze kleine maar fijne wandeling maken. De folder is alléén te verkrijgen bij het VVV-informatiepunt in DePetrus, Heuvel 2 te Vught en kost 1,34.

Kijk ook bij

Kom gratis luisteren naar een mooi verhaal

Voorleeslunch Dit jaar wordt de tiende editie van ‘De Nationale Voorleeslunch’ gehouden. Ter gelegenheid hiervan …