Wandel je graag?

Wil je graag wandelen en tegelijkertijd een blinde of slechtziende begeleiden zodat hij of zij ook wekelijks een rondje kan wandelen, dan is ‘Walking Blind’ op zoek naar jou!

Op de woensdagochtend om 9.30 uur wandelt een groepje blinden/slechtzienden vanaf sportpark Prins Hendrik een rondje in de omgeving. De blinde/slechtziende wandelt onder begeleiding van een buddy. Er wordt ongeveer een uur in groepsverband gewandeld en na afloop is er de mogelijkheid om samen nog gezellig even wat te drinken.

Buddy?
Heb je zin om als buddy mee te lopen op woensdag? Dat zou fantastisch zijn. De ochtenden beginnen om 09.30 uur en duren tot plm. 11.00 uur. Elise, een van de slechtziende wandelaars: “Sinds 2016 wandel ik bij Walking Blind vanaf de accommodatie van atletiekvereniging Prins Hendrik aan de Sportlaan in Vught. Ik ben slechtziend en voor mij is het zelfstandig lopen best inspannend. Ik vind het prettig om met een begeleider een eind te wandelen in de omgeving van PH. Dankzij de begeleider van Walking Blind kan ik ontspannen lopen en ondertussen gezellig een praatje maken. De begeleider en ik houden allebei het uiteinde van een lintje vast. Zo kun je voelen waar de begeleider is en wanneer je moet uitwijken of wat langzamer of harder lopen. Dankzij Walking Blind sla ik twee vliegen in één klap: lekker buiten bewegen en tegelijkertijd een gezellig praatje maken met een begeleider.

Wil je buddy worden? Voor aanmelden en informatie kun je contact opnemen via: m.segersweijts@icloud.com.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …