Walking Football bij Zwaluw VFC

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers die nog lekker actief bezig willen zijn.

Het initiatief tot ‘Walking Football’ is genomen door MOVE Vught en Zwaluw VFC. Een lekker potje voetballen zonder te rennen, dat is Walking Football, een prettige vorm van bewegen. De geopende kantine biedt een perfecte gelegenheid om o.a. sportwedstrijden van afgelopen week met elkaar te bespreken. Lijkt dit je leuk, neem dan vrijblijvend deel aan deze pilot. Als je iemand kent die ook interesse kan hebben, verspreid dan dit bericht. Het pilotproject vindt plaats op woensdagochtend 20 en 27 maart en 3 april. De kantine van Zwaluw is geopend vanaf 09.30 uur. Het Walking Football is van 10.15 tot 11.30 uur. De kantine blijft nog geopend tot 12.30 uur. Deelname aan de pilot is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

Geen vervoer?
Hebt u geen vervoer? Wellicht kan de Seniorenbus Vught (55+) iets voor u betekenen. Die is telefonisch bereikbaar via 073-7113191. Abonnees betalen 50 cent per rit en niet-abonnees betalen 1 euro per rit. Aanmelden voor Walking Football kan per mail (info@movevught.nl) of telefonisch via 06-11435177.

Kijk ook bij

Kom gratis luisteren naar een mooi verhaal

Voorleeslunch Dit jaar wordt de tiende editie van ‘De Nationale Voorleeslunch’ gehouden. Ter gelegenheid hiervan …