Home / Algemeen / Walking dinner voor twee carnavaleske goede doelen
Patisserie De Rouw

Walking dinner voor twee carnavaleske goede doelen

Op 30 november wordt er in de Orangerie van Kasteel Maurick een uniek walking dinner gehouden. Initiatiefnemers zijn de boerenadel van Dommelbaorzedurp en de Bossche Bambergers. Een unieke avond, waarvoor nog een beperkt aantal kaarten te bestellen is via de website.

Voor slechts 111,00 euro p.p. beloven de organisatoren u een avond om nooit te vergeten. U wordt ontvangen met een glaasje kasteelbubbels waarna chef-kok Niek van Lieverloo en zijn team een heerlijk 6 gangen walking dinner serveren gecombineerd met bijpassende wijnen. Diverse artiesten zullen optreden en er is een veiling van unieke objecten en schilderijen van bekende Brabantse kunstenaars.

Spectaculaire avond
Een spectaculaire avond waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan twee sociale doelen. De boerenadel van Dommelbaorzedurp wil zich inzetten om de Dommelbaorze jeugd op een meer bewuste manier te laten kennismaken met carnaval onder het motto ‘Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’. De opbrengst wordt gebruikt om de (kansarme) jeugd een prachtig gratis middagprogramma aan te bieden tijdens het halfvasten jubileumweekend van 20 t/m 22 maart. Tevens wordt er een educatief programma aangeboden aan de basisscholen waarbij het cultureel erfgoed ‘carnaval’ op een speelse manier wordt onderwezen.

55-plus carnaval
De Bambergers organiseren al vele jaren het 55-plus carnaval op de donderdag en vrijdag voor carnaval. Een uniek evenement in Theater aan de Parade voor 1700 seniore Oeteldonkers. De avond begint met een feestelijke ontvangst, daarna de grote Oeteldonkse revue, gevolgd door een muzikaal programma met vele artiesten. Er wordt gezorgd dat de bejaarde bezoekers een zitplaats hebben en het hen aan niets ontbreekt. Een evenement waarnaar een heel jaar wordt uitgekeken. De Bambergers en sponsors bekostigen dit evenement en vragen slechts een beperkte entreeprijs als tegemoetkoming in de kosten. De opbrengst van het walking dinner zal besteed worden aan de taxiregeling zodat de bezoekers, vaak slecht ter been, weer veilig thuis kunnen komen.

Fraaie herinnering
Als gast van het walking dinner ontvangt u een fraaie herinnering in de vorm van een horloge samen met een vrijkaart voor het Oeteldonks Gemintemuzejum in de Zuster van Orthenpoort in ’s-Hertogenbosch. Geef u snel op en geniet van een unieke avond en ondersteun daarmee de twee carnavaleske sociale doelen.

www.bamboesponsordiner.nl

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Verruimde openingstijden DePetrus

DePetrus houdt voorlopig nog aangepaste openingstijden aan: op maandag tot en met vrijdag is het …