Dameskoor All4fun

Vughtse koren laten van zich horen: All4Fun

Vughtse koren zoals All4Fun, Cantare, Evergreen, Musical Intermezzo, Vughts Mannenkoor, Doedemee en Vught Vocaal laten dit jaar weer iets van zich horen via Het Klaverblad. Deze week dameskoor All4Fun.

All4Fun bestaat volledig uit vrouwen. Inmiddels 38 in totaal in vier stemgroepen. Het koor is in 2011 opgericht als onderdeel van Stichting Jeugdwerk Rozenoord en staat sinds 2016 onder leiding van dirigente Stephanie Reuzer. Zij begeleidt het koor ook op piano. Het repertoire breiden de dames continu uit. Ze stappen daarbij ook uit hun comfortzone van populaire Engelstalige nummers, met bijvoorbeeld een Afrikaanse powerdans en een Braziliaanse samba.

De naam zegt het al: gezelligheid staat bij All4Fun voorop. Zo hielden ze in februari een hilarische bingo-avond. Ze zijn er voor elkaar in goede en minder goede tijden. Maar dat betekent niet dat zang en muziek bijzaak zijn! Elke vrijdag repeteert het koor van 19.30 tot 22.00 uur in Elzenburg aan de Brabantlaan. De dames beginnen met inzingen en het instuderen van nieuwe nummers. Uiteraard kletsen ze gezellig bij in de pauze, maar daarna gaan ze er weer vol voor. Nieuw dit seizoen is dat iedere week één stemgroep apart oefent met dirigente Stephanie. Daarna herhalen ze nummers uit het repertoire, inclusief de bijbehorende bewegingen. Het oog wil immers ook wat!

Optredens
De resultaten van al dat harde werken tijdens de repetities laat All4Fun graag horen. Dit seizoen traden ze voor het vijfde jaar achtereen op bij de kerstmarkt bij Cello en voor de tweede keer bij de Ouverturelure. Mooie hoogtepunten met andere koren waren het Meezingfeest in oktober en de feestweek van DePetrus. Momenteel werken de dames toe naar het zomerconcert op 29 juni. Afgelopen twee jaar zorgde dat voor een volle zaal in De Gereghthof. Ook voor dit jaar is er ongetwijfeld een mooie locatie, dus houd de berichten in de gaten!

Meer informatie
In september houdt All4Fun inloop voor nieuwe leden. Wilt u dat het koor uw feest of evenement komt opluisteren? Kijk dan eens op de website www.all4funvught.nl. All4Fun heeft er zin in! Komende optredens: 26 mei bruiloftsfeest –besloten-, 29 juni zomerconcert – houd de site in de gaten voor meer informatie-, 7 oktober ‘Rooi vol koren’ – korenfestival Sint-Oedenrode.

Kijk ook bij

Cursus Sterrenkunde in Den Bosch

Galaxis, de afdeling ‘s-Hertogenbosch van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde (KNVWS), verzorgt …