V.l.n.r.: Ruud Strobbe, Roel van de Eijnde, Bas de Groot, Gijs van Oorschot, Ton de Kort, Hans van der Velden. Op de foto ontbreekt Janine Wildschut.

Vughtse glossy verschijnt in voorjaar 2018

Ook Vught krijgt een eigen glossy! In het voorjaar van 2018 zal op iedere deurmat in Vught en Cromvoirt de kloeke glossy VughtMAG! neerploffen. Een dubbeldik en exclusief bewaarnummer met verrassende interviews, boeiende verhalen en prachtige foto’s. Maar ook met bijvoorbeeld een compleet overzicht van de horeca in Vught en veel aandacht voor de ‘dorpschatten’ zoals de IJzeren Man, Nationaal Monument Kamp Vught en de Petruskerk.

De inhoud staat op dit moment slechts gedeeltelijk vast. Er is dus nog volop ruimte voor goede ideeën en originele invalshoeken. VughtMAG! wordt weliswaar gemaakt door en voor Vughtenaren, maar is zeker ook bedoeld voor bezoekers die van buiten de gemeente komen en meer willen weten over wat ze in Vught kunnen ondernemen. VughtMAG! wordt gedrukt op dik, glanzend papier en heeft een luxe uitstraling. Er is veel aandacht voor de fotografie, teksten en opmaak. Een blad dus om lange tijd te bewaren of zelfs nooit meer weg te doen.

Nieuw is het overigens niet dat steden of dorpen met een eigen glossy komen. Oisterwijk deed het al eerder met ‘Het Recept’ en in Waalwijk verscheen in 2015 het blad ‘De Sjaak’. Vught heeft echter zoveel te bieden aan zijn inwoners én bezoekers, dat een eigen glossy niet langer meer op zich kon laten wachten.

VughtMAG! is een initiatief waar een aantal Vughtenaren hun schouders onder heeft gezet. Dat zijn Ton de Kort, Roel van den Eijnde en Bas de Groot. Ze worden bijgestaan door Hans van der Velden (Het Klaverblad), Janine Wildschut (MKB Vught) en fotograaf Ruud Strobbe. Namens de Gemeente Vught is Gijs van Oorschot bij het initiatief betrokken.

Een omvangrijk project als dit kan er onmogelijk komen zonder enthousiaste sponsors en adverteerders. Heeft u interesse om op een of andere manier deel uit te maken van VughtMAG!, bel dan met Bas de Groot (06-50817624) of Hans van der Velden (06-55775411). Zij kunnen u vertellen wat de mogelijkheden zijn om in VughtMAG! te adverteren of om op een andere manier aandacht te krijgen in deze unieke Vughtse glossy die bij zo’n 20.000 huishoudens op de deurmat valt. Daarnaast komt het blad te liggen op tal van (openbare) plekken in Vught waar dagelijks inwoners en bezoekers samenkomen. Vlak na de zomervakantie gaat de redactie van VughtMAG! volop aan de slag met de inhoud. Zorg dus dat u er op tijd bij bent!

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …